Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

En helt normal, badgalen familj, day 5, 26:e juli

FamiljSkapad av Angela Sederblad lör, juli 30, 2011 02:50:52

Blåbärsmuffins och donuts. Godare än någonsin. Kärringen är förlåten, och dessutom väldigt trevlig.

Vår amerikanska frukost bestående av smaskiga blåbärsmuffins och några donuts. Ja, man ska ta seden dit man kommer…

Ungarna både inleder och avslutar varje dag med ett obligatoriskt dopp i poolen. Man kan kalla det för en nytillkommen tillfällig tradition. Imorse knorrade de bortskämda telningarna över att det var kallt i vattnet. 30 grader. Hur glad hade man inte varit om man fått bada i 30 grader hemma?! Eller någon annanstans för den delen? Men visst, allting är ju relativt. Jämför man med 34 grader som det ”brukar” vara i poolen här på dagtid så är ju 30 grader lite småkallt så där på morgonkvisten ;-). Dessutom är det inga 43,3 grader i luften heller längre, utan snarare mellan 30 och 35 grader. Men det räcker och blir över för oss vikingar. Tror att det fortfarande regnar i New York…

Rasmus Olsson, en helt normal tioåring som gillar att bada…

Ville Sederblad, en helt normal nittonåring som gillar att bada…

Felicia Olsson, en helt normal tioåring som gillar att bada och leka Stålmannen…

Björn Sederblad, en helt normal femtioåring som gillar att bada tillsammans med Rasmus…

Alltså, hela familjen verkar helt normal. Eller hur?

Shopping. Man måste shoppa när man är i Amerika. Så är det bara. In med alla, stora som små, i bilen och iväg till Jackson Outlet för att fynda. Och jodå, vi fick inhandlat både det ena och det andra. Billigt som f-n! Alla är nöjda och belåtna. Själv köpte jag tre luvtröjor, ett par grymt sköna skor och en väska. Riktigt bra köp!

Övriga fakta: Bad i poolen, mest hela dagen. Kort besök av Ove och Lena. Pizza. Ungarna äter som hästar, inte konstigt med tanke på hur mycket de leker i poolen om dagarna. Tiden går fort när man har roligt.

Trött. Sängen tidigt ikväll igen.

  • Kommentarer(3)//blogg.sunnanahast.se/#post629