Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Krabbor och delfiner, day 7, 28:e juli

FamiljSkapad av Angela Sederblad lör, juli 30, 2011 22:59:04

Blåbärsmuffins. Behöver jag säga mer?

Lugn dag på stranden i Jersey Shore med Ove och Lena. Lite mulet. Varmt och skönt i vattnet, 27 grader, med höga vågor. Krabbor, barracudor, delfiner, snäckor, musslor, fiskmåsar och maneter. Ove lindrigt skadad efter att ha fångat både små och stora krabbor med bara händerna. Lunch på beachrestaurang. Mysigt värre.

Outletshopping på Tinton Falls. Det blev tre tröjor till fru Sederblad, som nu är ordentligt rustad inför den svenska hösten. Kanske är det dags att slänga mina gamla ”musätna” tröjor när jag kommer hem? För övrigt så kan jag meddela att Flisan tigger i affärerna, ungefär som en ouppfostrad hund vid dukat bord.

Alla i familjen, utom jag, har börjat spela poker om kvällarna. Efter tio minuters kort introduktion så spelade småttingarna poker som rutinerade gamla pokerrävar. Vet inte om det var en sådan god idé av maken att lära ungarna att spela om pengar, eftersom ingen av dem tål att förlora. Regelrätt slagsmål är att vänta inom kort. Det kan JAG satsa pengar på.

Övriga fakta: GPS-kärringen Ingrid har fått sparken och är utbytt mot Rut, allmänt kallad Rutan, måtte hon vara bättre än sin föregångare. Krabburgare smakar ok. Tioåriga Felicia pratar så gott som flytande engelska. Ösregn på nätterna.

Börjar piggna till. Har varit vaken till halv elva på kvällen… Det ni!

Ville, maken och Ove löser världsproblem.

Maken har intagit solstolen.

En pytteliten infångad krabba, som nöps så in i vassen!

Den här supermysiga beachrestaurangen käkade vi lunch på.

Stranden.

  • Kommentarer(0)//blogg.sunnanahast.se/#post631