Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Smurfar, glass och toalettbesök, day 9, 30:e juli

FamiljSkapad av Angela Sederblad sön, juli 31, 2011 04:27:26

Sovmorgon. Lyckades sova ända tills klockan fem över sex. Tänk om det hade varit lika lätt att stiga upp hemma i Sverige under den kalla och mörka årstiden.

Provade majsmuffins. Aldrig mer. Det är bara blåbärsmuffins som gäller i fortsättningen, inget annat. Någonsin.

Tog en liten tur med bilen till grannbyn runt lunchtid. Vi slog till med sushi i vanlig form och sushi i form av tonfiskpizza. Fy f-n vad gott! Och jag som inte ens gillar tonfisk... Som efterrätt blev det glass i stora lass för alla tre barnen på glassbaren intill. Glassen såg ut till att innehålla icke helt naturliga färger. Och när man smakade på den så konstaterade man snabbt att den nästan enbart bestod av kopiösa mängder med socker. Exakt när sista tuggan var svald rusade första ungen på toaletten. Kort därefter utbröt slagsmål mellan de resterande ungarna vems tur det var att gå på toaletten därefter...

Felicia valde en glass med ytterst lite färgämne? Får mig osökt att tänka på den där läsken Vira Blåtira eller vad den nu heter/hette. Eller på en smurf.

Rasmus valde en grön mintglass.

Provsmakning av glassen, som fick godkänt med beröm.

Två nöjda ungar. Notera dock den redan nu aningen grön/blåaktiga tonen i Felicias ansikte. Jag misstänker att ett visst illamående redan uppstått...

Outletshopping på Jackson igen. Det råkade bli några tröjor till, nu är jag fullköpt. Det kan jag garantera. I´m ready. Bring on the winter! Come on!

Övriga fakta: GPS-kärringen Rutan kan fara till ett varmare land, hon också. Bad och åter bad i poolen. Massor av popcorn.

  • Kommentarer(0)//blogg.sunnanahast.se/#post633