Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Imponerande kval av Gone East

HästarSkapad av Angela Sederblad ons, augusti 03, 2011 16:25:55

Nu är jag tillbaka efter att ha spenderat dagen på Jägersro. Käkade lunch med Anja på stallfiket, tittade på löpen och hade det allmänt skönt i sommarvärmen. Sen var det ju så klart dags för Gone East att kvala. Han var duktig, den gamle mannen! Han kvalade över 1 000 meter på tiden 1.01,8 med Jacob Johansen i sadeln. Upp tidigt i front och behöll den positionen ändå in i mål, väl förhållen. Imponerande! Och bra tränat av Anja! En bra dag. Och för att förtydliga det hela så vill jag påpeka att Stefan Olsson har tagit det översta fotot, resten har jag tagit.

Vill du se kvallöpet på Youtube, klicka här.

Gone East med Jacob Johansen i svart och grå dress invändigt. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp.

På väg mot ledvolten. Visst ser han skräckinjagande ut? Han visar ju till och med tänderna!

Att förbereda sig är viktigt för en jockey. Så även att spänna sadelgjorden, eller i alla fall att kolla så att den är spänd.

Så, nu är Jacob redo och tydligen även fokuserad. Det är en bra början.

Gone East är definitivt redo.

Hej, vad det går! Att galoppera är roligt!

Japp, Gone East och Jacob kom först i mål. Och ingen av dem tog inte ut sig ett dugg. Bra gjort!

  • Kommentarer(0)//blogg.sunnanahast.se/#post636