Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

En söt liten tjej och en fin blombukett

FamiljSkapad av Angela Sederblad lör, oktober 29, 2011 17:20:19

Här, en bild på söta lilla Flisan. Japp, min hjärna är helt tom så jag har ingenting att skriva om... och då får jag ju lov att lägga ut bilder istället... Det har vi ju kommit överens om?

Det är inte bara hjärnan som är tom, det känns som om hela kroppen är helt slut. Jag är så fruktansvärt trött av infektionen att jag mest vill sova hela tiden eller åtminstone vila. Fast idag har jag orkat mig ut till Jägersro för att titta på V75. Och det var supertrevligt! Fick Johnny Takters blombukett med mig hem efter att han vunnit första V75-avdelningen med Sanity. Tack snälla, snälla Jenny! Du gjorde min dag!

  • Kommentarer(1)//blogg.sunnanahast.se/#post758