Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Att ha börjat fundera över hemsidan

FamiljSkapad av Angela Sederblad sön, oktober 30, 2011 08:03:06

Sunnanå Häst måste ha världens i särklass fulaste hemsida. Jo, jag är rädd för att det faktiskt är så illa. I nuläget är den så förskräcklig att jag som webmaster för sidan skäms ögonen ur mig. Därför har jag börjat fundera över hur hemsidan skulle kunna se ut i framtiden. Än så länge är det mest just funderingar som snurrar runt i mitt huvud, men det är en bra början i alla fall.

Och bara för att jag känner mig så himla snäll just idag, så får ni se en liten förhandsvisning på ungefär hur jag tänkt mig headern. Givetvis ska det även in lite text (läs logotype) i nederkanten, men det får bli ett senare projekt. Först ska jag hitta inspiration... sen ska jag fundera klart... sen ska jag ha tid över... sen ska jag sätta igång... sen...

  • Kommentarer(0)//blogg.sunnanahast.se/#post760