Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Målning på gång

FamiljSkapad av Angela Sederblad tis, november 01, 2011 09:25:46

Det där med stallförbud är så tråkigt att jag snart går upp i limningen. Igår putsade jag fönster och det är ingen rolig sysselsättning, det kan jag lova. Egentligen borde jag plugga typ mest hela tiden, men för att slippa ifrån det så hittar jag istället på en massa andra saker. Idag är det till exempel oerhört viktigt att det blir målat här hemma. Tröskeln in till vardagsrummet från hallen har fått sig en släng av penseln och är numera vit och smälter ihop med det vitmålade golvet i vardagsrummet. Och ytterdörren... den förskräckliga ytterdörren... är numera vackert grå. Först var jag lite osäker på om den grå färgen som jag valde på Flugger igår var rätt, men det blev riktigt snyggt när väl hela dörren var målad. Jag gillar verkligen Fluggers färger. Resultatet blir bra och de är så lätta att använda. Färgen som jag valde till ytterdörren är en vattenbaserad fönsterfärg som är övermålningsbar på 3-4 timmar. En strykning till och allt är klart. Sen ska jag tvätta kläder så det står härliga till och så ska jag plugga resten av dagen. Och tända brasan och när ögonen går i kors så ska jag slänga mig på soffan och ta en tupplur, djupt nerbäddad under en mysig filt. Så det så!

  • Kommentarer(2)//blogg.sunnanahast.se/#post764