Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

En liten paus i målandet

FamiljSkapad av Angela Sederblad tis, november 01, 2011 15:23:48

Så här såg det ut i vår trädgård i middags när jag tog en liten paus från målandet av ytterdörren. Alla färger är så vackra och det är så varmt och alldeles, alldeles underbart. Visst är hösten onekligen här, men jag njuter i fulla drag. Funderar över att ta barnen med mig ut i Bokskogen utanför Bara imorgonbitti. Barnen har ju faktiskt höstlov och skulle inte direkt må dåligt av lite frisk luft. Tvärtom. En termos med varm choklad och några kanelsnäckor och jag tror vi alla hade varit helnöjda. Lite fotografering i höstsolen skulle jag också kunna tänka mig. Jo, så blir det! Någon som vill hänga med?

  • Kommentarer(6)//blogg.sunnanahast.se/#post765