Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Gone East till start

HästarSkapad av Angela Sederblad ons, november 02, 2011 07:34:31

Nu på söndag är det dags för Gone East att springa riktigt rackarns fort. Så fort att gruset yr och bra mycket fortare än tio stycken andra hästar. Exakt så fort pratar jag om. Då startar han nämligen på Jägersro och där möter han tio stycken konkurrenter i bra form. Distansen är 2 400 meter, spår 6, 53 kilo, Shane Karlsson rider. Jag och Gone Easts matte Anja hoppas så klart på det bästa. Heja, heja! Om det är någon som vill starta en hejarklack så går startskottet klockan 13.45 nu på söndag den 6:e november. Vi ses på banan!

  • Kommentarer(0)//blogg.sunnanahast.se/#post766