Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Det där med Wordpress

ÖvrigtSkapad av Angela Sederblad tor, november 03, 2011 19:19:28

Jag har tagit mig en funderare. Igen. Det brukar innebära en himla massa jobb för mig själv när jag funderar, men så är det. Länge, länge har jag grubblat kring hur jag ska bygga upp bloggen när jag gör om den. För göra om den, det ska jag. Det har jag bestämt sedan ett bra tag tillbaka, men det dröjer ett tag innan jag sätter planen i verket. Först ska jag bland annat plugga klart kursen i grafisk design, och den är inte klar förrän till våren. Men sen, sen ska jag ta mig en funderare på hur jag vill ha det. Och det lutar åt Wordpress. Det gör det. Och så är frågan om jag ska ha två bloggar... en för Sunnanå Häst och en för Fru Sederblad? Ja, det tål att tänkas på. Vad tycker ni?

  • Kommentarer(2)//blogg.sunnanahast.se/#post770