Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Höga hårfästen och dålig hårdag

FamiljSkapad av Angela Sederblad mån, november 28, 2011 22:12:33

Inför varje jul åker de här tre små tärnorna fram. Vanligtvis har tärnorna en bländande lucia framför sig, men... detta året tvingades jag tyvärr begrava fröken lucia. Mössen ansåg hennes hår vara alltför fagert och inmundigade förmodligen det någon lördagskväll när det var fest bland julpyntet ute i tvättstugan. Och det vete f-n om de inte varit och knaprat på tärnornas hår också! Två av dem har nämligen fått lite höga hårfästen och den tredje har en minst sagt dålig hårdag. Ja, ja så kan det gå när man inte packar i tätförslutande plastlådor.

Nu blir det snart duschen och läggdags. Berit höll oss uppe sent igår kväll och det känns minsann i både kropp och själ. Men först en kopp te och lite mer eldande i den öppna spisen.

  • Kommentarer(5)//blogg.sunnanahast.se/#post811