Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Med mockgrepen i högsta hugg

FamiljSkapad av Angela Sederblad ons, november 30, 2011 18:23:02

Alla har vi ju olika intressen här i livet. Uppenbarligen är ett av mina stora intressen att mocka skit. För det är det jag tillbringar dagarna med, känns det som i alla fall. Och nu snackar vi hästskit i stora mängder, mina vänner. Det har varit många hästar på hästhotellet den senaste tiden. Man skulle nästan kunna säga att det varit proppfullt. Och det är så himla kul! Och hästarna skiter så himla mycket! Många hästar ger liksom med automatik mycket skit. Speciellt om man trycker i dem så mycket mat som jag gör… nåja, de ska ha det bra när de är ute och reser hästarna… så är det bara.

Och nu är jag inne och värmer mig och har det bra ett tag. Sen blir det ut till hästarna igen. Hepp! Men jag har inte försvunnit, inte från bloggen och inte från någon annanstans. Jag återfinns ute i stallet med mockgrepen i högsta hugg, om det skulle vara någon som saknar mig. Eller kvasten. Och jädrans vad snabb jag är! Bara så ni vet. Eller så är jag inomhus och pysslar lite i hemmet inför julen. I sakta mak. Det är viktigt det också.

  • Kommentarer(1)//blogg.sunnanahast.se/#post812