Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

En box and breakfast med fri bar

FamiljSkapad av Angela Sederblad fre, december 02, 2011 08:27:40

Det ösregnar. Inte ens hästarna vill gå ut. Om det inte varit för att jag lyckats sabotera tv:n och maken är bortrest och jag inte kan laga fanskapet själv, så hade jag kunnat sitta inne och slötitta på det där morgonprogrammet på TV4 som jag aldrig kommer ihåg vad det heter. Nu går ju inte det. Så då får jag sysselsätta mig med annat istället, typ som att mocka skit. Men först ska jag berätta om den allra senaste trenden för er…

En sak som jag helt har missat är att man tydligen ska googla sig själv. Nu är jag i och för sig inte den där supertrendiga typen, men jag kunde ju kanske fattat det ändå? De som hänger med och är trendiga säger att man lite så där ibland ska googla sig själv. Jadå! På nätet finns det en artikel där jag figurerar. Om den sen är så där intressant eller inte låter jag vara osagt. Artikeln jag talar om är den där som Sydsvenskan gjorde om vårt hästhotell för ett par år sedan, där journalisten på allvar trodde att det var riktiga hotellrum, fast åt hästar, som vi hyr ut. Jag skojar inte! Det blev en tämligen märklig story av det hela. Speciellt bilderna är väldigt intressanta… och very high quality... Vem behöver bildredigering när man kan köra det nakna verklighetsstuket?

Bild nr 2: Ansiktsuttrycket. Behöver jag säga mer? Man kan ju inte låta bli att undra om detta var den bästa bilden som fotografen tog av mig eller om hon la ut bilden för att jävlas? Kanske är hon en sådan elak typ som gillar att sitta hemma tillsammans med sina köpta vänner och skratta sig fördärvad på andra människors bekostnad? Ja, det vet man inte. Det kan vara så. I så fall fick hon sig ett gott skratt, det kan jag lova. Noterbart är även mina bruna kläder och smutsen på väggen i bakgrunden. Den här bilden är verkligen något att minnas och spara till barnbarnen.

Bild nr 3: Här är jag mest nöjd med att jag visar ögonvitorna och munnen är vidöppen. Ja, det räcker så.

Bild nr 7: En likblekhet som slår det mesta. Men här lyckas jag i alla fall med konststycket att hålla munnen stängd så att fokus istället blir på boxarnäsan. Det var snorkallt ute och som ni ser var jag rödare om näsan än självaste renen Rudolf är om mulen. Och undrar ni om mössan, så nej, jag hade inte kammat mig fastän jag visste att det var fotografering på gång. Observera även den totala avsaknaden av smink. Smart fru Sederblad. Hippt. Bonnaktigt. Och det gröna på hästens mage... hmm... vad är det?! Ett flygande tefat i miniformat?

Bild nr 9: Ja, här är inte jag med på bild. Det behövs inte. Bilden talar liksom för sig själv.

Ungefär så här intressant är jag, Angela Sederblad, om ni skulle få för er att googla mig. Jo, och sen hamnade jag på plats 48 i statistiken över segerrikaste amatörtränare 2009. Plats 48. Det är ju så pinsamt att man håller på att dö... jävla internet... God morgon.

  • Kommentarer(9)//blogg.sunnanahast.se/#post814