Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

När inget annat spelar någon roll

HästarSkapad av Angela Sederblad ons, december 07, 2011 21:56:11

Två år, två månader och 18 dagar sedan sist. En seger. Tillbaka där det slutade. Inget annat spelar någon roll. Alla tårar är glömda, all förtvivlan som bortblåst. Det finns inte längre några tvivel. Ingen ångest. Bara en underbar känsla över att ha en häst som är snabb som vinden. Så skönt. Och så underligt. Tomhet och glädje om vartannat, i en salig blandning. Förvirring. Allt man kämpat för är slut. Bara så där. Plötsligt. På en minut, femton sekunder och fyra tiondelar. Antiklimax. Fast ändå inte. Tills det är dags igen.

Fotograf: Stefan Olsson

  • Kommentarer(6)//blogg.sunnanahast.se/#post818