Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Mycket bättre, så mycket bättre

FamiljSkapad av Angela Sederblad sön, december 18, 2011 14:07:38

Söndag. Råkade visst ta lite sovmorgon imorse. Nåja, har ändå hunnit med hästarna, stallet, göra rent hos hönsen (som blev jätteglada och vimsigare än någonsin), städa huset, tvätta hästtäcken, röja gårdsplanen, ta en tupplur på soffan, lata mig och titta på de pyttesmå snöflingorna som föll.

Nu blir det snart duschen och sedan vidare färd till föräldrarna. Där ska det inmundigas en tradionell jullunch bestående av julskinka, potatisgratäng med mängder av grädde och till detta en sallad med isbergssallad, en och annan förskrämd tomatskiva och två purjolöksringar. Vet inte om jag längtar så där jättemycket precis…

Att ligga på soffan och käka skumtomtar och kolla på snön som kanske faller utanför fönstret känns som ett bättre alternativ. Och knapra på den smarriga pajen med italienska delikatesser som jag gjorde igår. Nej, inte med choklad (för den är ju slut), utan med gorgonzola, parmaskinka och parmesanost. Det hade jag tyckt var mycket bättre. Så mycket bättre.

  • Kommentarer(4)//blogg.sunnanahast.se/#post827