Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

When hell breaks loose

HästarSkapad av Angela Sederblad mån, december 26, 2011 16:30:34

En skånsk landsbygd. Vindstilla. Lerigt. Hästar som betar i hagarna. Idylliskt. Då. Bryter helvetet lös. Och då. Då händer det minsann grejer.

Att sova är viktigt och idylliskt, tycker fru Sederblads gullunge Del Piero. Det handlar om att vila sig i form för att sedan, helt plötsligt utan anledning, få de mest otroliga utbrott.

Innan ett utbrott är det viktigt att visa upp sig för omgivningen och sedan gäller det att få upp farten ordentligt...

Det kryper i skinnet, farten är hög och snart, snart kommer utbrottet...

Alla fyra benen plus svansen i luften på en och samma gång är inga problem för den här killen. Bra jobbat! Och sen bara fortsätter det... i all oändlighet... tills han inte orkar mer...

  • Kommentarer(0)//blogg.sunnanahast.se/#post835