Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Gott Nytt År!

FamiljSkapad av Angela Sederblad lör, december 31, 2011 22:41:32

Nyårsafton. Jag och maken. Bara vi två. Gratinerad hummer á la Leif Mannerström med sprödbakade oreganogrissini till förrätt intages i långkalsonger och rufsigt hår. Champagne i glas designade av Eva Dahlgren. Kärlek. Trav på tv. Tupplur i soffan. Dusch. Rutig pyjamas och tjocka rosa raggsockor. Whiskeymarinerad oxfilé med bearnaisesås. Mys i soffan med te och inredningstidningar. Crémevit chokladmousse med jordgubbar och passionsfrukt. Kvällsmat till hästarna och en hög med pussar till fru Sederblads gullunge Del Piero. Carola. I säng och sovandes som stockar långt innan tolvslaget. Raketer, men inte hos oss.

Gott Nytt År till er allihopa!

  • Kommentarer(3)//blogg.sunnanahast.se/#post842