Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

En helt vanlig tisdag under jullovet

FamiljSkapad av Angela Sederblad tis, januari 03, 2012 13:55:11

Vad gör vi i vår familj en helt vanlig tisdag då det fortfarande är jullov? Jo, maken är på jobbet. Fru Sederblad svänger ihop världens godaste köttfärspizza som jag och ungarna käkar av tills vi knappt orkar resa oss från bordet. Felicia täljer med en vass kniv när hon sitter i båten på torra land, mitt på gårdsplan. Rasmus leker med knivar. Sussextuppen är mest stolt som en tupp, antagligen för att han varje morgon lyckas väcka även de mest avlägsna grannar. Och hästarna, de är helt galna ute i hagen. Det är ungefär vad som händer här hemma. Och så spelar vi Yatzy, fastän jag sagt att jag inte skulle göra det fler gånger. Jag förlorar… igen… jädrans ungar och jädrans tärningar! Och så väntar vi på att stormen Emil ska ta i så takpannorna ryker all världens väg. Ungefär så har vi det här hemma. Hur har ni det hos er?

  • Kommentarer(0)//blogg.sunnanahast.se/#post845