Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Virvel som konvalescent

HästarSkapad av Angela Sederblad ons, januari 04, 2012 22:32:21

Gone East är såld. Del Piero gör sitt bästa för att själv dra av sig skorna och bada i översvämningarna tillsammans med fiskmåsarna som flyttade hit efter ösregnet i förrgår. Kvar har vi då Virvel, makens fyraåriga travsto. För tre veckor sedan skrapades hon i båda framknäna och är således konvalescent. De två första veckorna hade hon boxvila. Nu går hon ute i en liten sjukhage plus att hon motionerar på ett skrittband två gånger om dagen. Det verkar hon trivas med och hon blir piggare och piggare för varje dag som går.

  • Kommentarer(0)//blogg.sunnanahast.se/#post847