Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Om att längta som en galning till Köpenhamn

FamiljSkapad av Angela Sederblad fre, januari 06, 2012 12:35:11

Åh, vad jag längtar! Jag och maken bestämt oss för att åka till Köpenhamn imorgon. Vi har inte bestämt vad vi ska göra där än, men jag längtar som en galning ändå. Det kan liksom inte bli en dålig dag i Köpenhamn. Det är helt omöjligt. Jag ska ta kameran med mig och fotografera som om jag aldrig varit i Köpenhamn förut. Och så ska jag köpa stora fång med vårblommor vid Illum och ta med mig hem. Rea, vi måste gå på rea också. Det är ytterst viktigt. Sen käkar vi någon god lunch och handlar choklad från Summerbird som i alla fall jag hetsäter där hemma i soffan när vi kommit hem. Ja, ungefär så blir vår morgondag.

  • Kommentarer(6)//blogg.sunnanahast.se/#post851