Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

En bra deg blir en bra kaka

FamiljSkapad av Angela Sederblad mån, januari 09, 2012 19:48:43

Alltså. Vad gör man när man haft en riktig helvetesdag? Enkelt. Man säger ja till när ungarna frågar om de får baka chokladkakor. Då brukar de inte slåss nämligen och så sitter jag skönt på ett fårskinn på en av köksstolarna och högläser receptet. Ibland reser jag mig och kollar så att de inte förstör min älskade Kitchen Aid. Och så provsmakar jag. Både degen och de färdiga kakorna. Jag tycker det är viktigast att provsmaka degen, för om inte den blir bra så blir ju inte kakorna bra. För att vara på den säkra sidan så måste en ganska ansenlig mängd av degen provsmakas. Både av mig och ungarna. Ungefär så går det till när vi bakar tillsammans här hemma. Hur gör ni?

Djupt ner med händerna i skålen för att hämta degen...

På med några dekorationer...

... och ännu fler små godisbitar att lägga på kakorna...

Och så här fina blev den första omgången chokladkakor som vi glömde dekorera...

  • Kommentarer(6)//blogg.sunnanahast.se/#post857