Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

En "sitta inne och vägra gå ut dag"

FamiljSkapad av Angela Sederblad tor, januari 12, 2012 11:26:39

Om man kanske skulle ha en sådan där ”sitta inne och vägra gå ut dag”? Med tanke på hästarna som måste tas om hand är det inte genomförbart, det är jag väl medveten om. Men man kan ju alltid fantisera. Att fantisera är aldrig fel. Att bara låta tankarna vandra iväg och se sig själv liggandes i soffan med en proppfull chokladkartong. Sådana tankar menar jag. Tankar och fantasier om att göra absolut ingenting, förutom att käka choklad då alltså. Inomhus i värmen från brasan. I verkligheten vräker regnet ner och stormen viner. Igen. Ja, men jag klagar inte. Jag tar hellre detta väder alla dagar i veckan än en dag med snöhelvete. Men räcker det inte snart? Snart är vi översvämmade. På riktigt.

Men jag ska försöka hålla mig inomhus så mycket som det bara går idag. Det är en målsättning som jag är nöjd med. Det blir arbete framför datorn och dagens avsnitt av Holby City på tv. Det är inte illa det. Och så givetvis lite mat till ungarna och skjuts till deras fotbollsträning. Så ska vi se till att det här blir en bra dag, oavsett hur mycket stormen viner utanför fönsterna.

  • Kommentarer(3)//blogg.sunnanahast.se/#post860