Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Vilse på morgonkvisten

FamiljSkapad av Angela Sederblad lör, januari 14, 2012 18:50:50

Jag är inte morgonpigg nu för tiden. Vet inte vad som hänt med mig de senaste månaderna, men jag har svårt att komma upp ur sängen. När väckarklockan ringer så känns det som en omöjlighet att slänga benen över sängkanten. Ungefär lika svårt som att bestiga Mount Everest. Eller som att cykla Tour de France. Ni förstår vidden av det hela, va? Det är fullkomligt ogenomförbart!

Imorse var det inte lättare än någon annan morgon att komma upp. Men till slut lyckades jag. Bara för att konstatera att jag inte alls behövde väcka ungarna och skicka iväg dem till skolan. Det är ju många år sedan skolplikten försvann på lördagar…

  • Kommentarer(1)//blogg.sunnanahast.se/#post862