Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Välkommen in i värmen Knut-Olle

FamiljSkapad av Angela Sederblad ons, januari 18, 2012 12:03:38

Jag gillar katter. Maken är allergisk mot katter. Innan vi visste att maken var både klen och allergisk så hade vi katt inomhus. En söt liten svart/vit varelse som gick under namnet Sara. Då höll maken på att nysa ihjäl sig. På riktigt alltså. Och så såg det ut som om han gick runt och lipade dagarna i ändå. Jag fick välja mellan att slänga ut katten eller maken. Det blev katten. Sen körde jag ihjäl lilla Sara, men det var inte meningen utan får räknas till ”sånt som händer”, ”otur i arbetet”, "livet på landet" eller någon annan lämplig kategori.

Ibland när maken inte är hemma så får jag besök av stallkatten Knut-Olle. Och jag har inte hjärta att slänga ut honom, för då kanske jag har ihjäl den stackars katten.

Så välkommen in i värmen Knut-Olle!


  • Kommentarer(8)//blogg.sunnanahast.se/#post868