Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Vill ha i höst...

ÖvrigtSkapad av Angela Sederblad lör, oktober 22, 2011 08:58:30

Har surfat runt lite på internet och det här är vad vårt hem behöver i höst. Eller det här är de viktigaste sakerna vårt hem är i behov av just nu. Ja, så kan man också formulera det om man vill.

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Dessi at [Home and desire] ons, oktober 26, 2011 23:23:25

Klart hemmet är i behov av det!

Håller helt med om Kitchen aiden. Alldeles för fin för att stå i skafferiet! Hade jag ägt en hade den alltid fått stå framme och glänsa här! :)

Skapad av Angela Sederblad lör, oktober 22, 2011 12:58:33

Fint är det, i vilket fall som helst. Ha en skön helg på dig själv och ta hand om maken!

Skapad av Kamilla lör, oktober 22, 2011 10:16:33

Hmm ett sådant tidningsställ höll jag på att köpa på Ekohallen häromdagen. Till makens evigt skräpande tidningar på toaletten. Lampan, har vi oxå en variant av i sovrummet. Fast vår är rundare och naturligtvis lila. Inköpt på marknaden i Sibbarp i somras!

ha en skön helg

Kram Kamilla