Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Det där med Wordpress

ÖvrigtSkapad av Angela Sederblad tor, november 03, 2011 19:19:28

Jag har tagit mig en funderare. Igen. Det brukar innebära en himla massa jobb för mig själv när jag funderar, men så är det. Länge, länge har jag grubblat kring hur jag ska bygga upp bloggen när jag gör om den. För göra om den, det ska jag. Det har jag bestämt sedan ett bra tag tillbaka, men det dröjer ett tag innan jag sätter planen i verket. Först ska jag bland annat plugga klart kursen i grafisk design, och den är inte klar förrän till våren. Men sen, sen ska jag ta mig en funderare på hur jag vill ha det. Och det lutar åt Wordpress. Det gör det. Och så är frågan om jag ska ha två bloggar... en för Sunnanå Häst och en för Fru Sederblad? Ja, det tål att tänkas på. Vad tycker ni?

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Angela Sederblad fre, november 04, 2011 19:19:16

Hmm. Jag har ju egen domän till vår hemsida. Men jag är inte så där himla teknisk, så jag förstår inte om man kan använda den. Enligt mitt webhotell så kan jag installera Wordpress på det utrymmet. Så då borde det ju gå? Någon som vet? Två bloggar låter bra, för då kan jag behålla denna för hästarna och skaffa en ny via Wordpress för "fru Sederblad" ;-). Tack för svaret Emschen.

Skapad av Emschen fre, november 04, 2011 15:43:26

Wordpress är helt enkelt bäst. Man kan göra så otroligt mycket med Wordpress särskilt om man har egen domän. Att ha egen domän är inte så dyrt, tror vi betalar runt 400 kr/år och då har vi nog ett lite dyrare webhotell men det beror mkt på att min sambo är en datanörd och kräver vissa saker plus att alla mina foto måste få plats.

Med alla tillägg som finns till Wordpress, när man har egen domän, så kan man ha två bloggar under samma domän och det kan ju vara en lösning för dig kanske.


Nu ska jag surfa runt lite hos dig.

Ha en trevlig fredag och helg

Kram