Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

honeypieLivingetc

ÖvrigtSkapad av Angela Sederblad tor, december 01, 2011 20:33:18

När man är fullt upptagen och inte själv har tid att blogga, så tycker jag att det är ytterst lämpligt att tipsa om andra bloggar. Så kan ni läsa dem under tiden jag sysslar med annat. Ja, jag är lite busy på annat håll plus att all min inspiration att blogga är som bortblåst. Men Hannah Lemholt, hennes inspiration är det inget fel på… På sin blogg honeypieLivingetc visar hon upp de vackraste bilder och de ljuvligaste ord i en salig blandning. Skönhet. Känsla. Drömmar. Magi. Allt i ett paket, nästan som på julafton. Bara att njuta och drömma sig bort. Var så goda.

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Susanne - http://kandy.se tis, december 06, 2011 18:36:40

Gillart... som äldsta dottern säger :-) Vilken fin blogg... och underbara bilder.

Hoppas allt är bra med dig, hos mig är det toppen... ingen dejting dock... än :-)

Skapad av Irene fre, december 02, 2011 08:11:31

Hörredu fru Sederblad, nu när jag själv inte hinner blogga så måste jag ju få läsa andras - och då är du så god och hittar din inspiration igen!


(P.S - fikat få nog anstå till efter jul, men då kan man väl behöva lite extrakalorier?)

Skapad av http://www.oddbrownbird.com tor, december 01, 2011 20:42:32

Å måste kolla in. Bra bloggar får man aldrig nog av!