Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Drömhästen säljes

HästarSkapad av Angela Sederblad mån, december 26, 2011 21:55:33

Söker du efter drömhästen? Då har jag vad du letar efter! Gone East är en fullblodsvalack efter Zamindar, född 2005, importerad från England. Han är cirka 165 centimeter och har ett underbart temperament, alltid lika pigg och glad. En dröm att rida, orädd, fin i munnen men samtidigt framåt med bra gångarter. Han har inga olater, är snäll att sko och lasta. Han går i form, men är ännu ej hoppad. Mycket tömkörd. I strålande skick, har inte satt vinterpäls. Säljes som ridhäst, lämplig som fälttävlanshäst.

Pris 10 000 kronor (inkl moms) på grund av senskada. Ridning kan försiktigt påbörjas igen i början av februari.

Länk till Gone East på galoppsport.se hittar du här och en massa bilder på vår hemsida hittar du här.

Vid intresse kontakta angela.sederblad@skanemejerier.se eller ring på 0739-70 54 24. Endast seriösa spekulanter, lånas ej ut på foder.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.