Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Det är lätt att skaffa nya kompisar

HästarSkapad av Angela Sederblad tor, januari 05, 2012 13:58:19

Gone East är numera på plats i Uppsala hos familjen Gauffin. Det verkar inte gå någon större nöd på honom. Och uppenbarligen saknar han inte sin kompis Del Piero speciellt mycket...

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Angela Sederblad fre, januari 06, 2012 10:38:16

Han är duktig på att uppföra sig, Gone East. Han är bara lite pigg emellanåt ;-)... Och sällskap är det bästa han vet. Då tror han att han hamnat i himmelriket.

Skapad av Elisabeth Gauffin tor, januari 05, 2012 23:58:22

So far so good:)! Han fick sällskap av ett rejält fruntimmer när han hade landat hos oss, 19- åriga nordsvenska stoet Flicka. De verkar trivas bra tillsammans. Maken har varit ute och provlett honom för att kolla in vad han är för typ. Verkade nöjd med mitt nyförvärv, GE fick stort A i ordning och uppförande:).