Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

På tal om tupplurar...

FamiljSkapad av Angela Sederblad fre, januari 06, 2012 22:54:35

... så glömde jag ju att visa soffan som jag och maken jagar världsrekordet i... Det är av yttersta dignitet att ha huvudet på den bruna kudden, annars kan man få problem. Det är soffan i mjuk kombination med kudden som är själva hemligheten. Fast det är klart, är man på gränsen till medvetslös så spelar det ingen större roll var man är. Jag har till och med lyckats somna stående ett par gånger. Men det är överkurs och inget för glada amatörer.

Så här ser soffan ut, från vänster sida och från höger sida:

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.