Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Alive and kicking?

FamiljSkapad av Angela Sederblad tis, januari 10, 2012 21:41:14

Alive and kicking. Nåja, kanske inte. Men jag lever i alla fall. En helvetisk migränattack däckade mig tidigt i morse. Jag har inte rest mig från soffan på hela dagen, annat för att spy eller springa på toaletten. Fiii fan! Jag lyckades köra ungarna till skolbussen (även om jag inte riktigt kommer ihåg hur) och få ut Del Piero i hagen innan jag kollapsade. Att jag för säkerhets skull hade en spypåse i handen både i bilen och när jag trevade mig ut med hästen kan man kanske skratta åt om några dagar. Men än är det inte det minsta roligt. Nu har jag börjat återhämta mig och känner mig mycket bättre. Jag har fått lite mat i magen och nu kan jag nästan stå upprätt, svara på tilltal och vara lite social igen.

Nej, migrän är inget roligt. Och vid en rejäl attack hjälper inga mediciner i världen. Nästa steg är sprutor. Jag får nog ta och ringa vårdcentralen och se om jag kan få prova, för så här kan jag inte ha det. Det är inte mänskligt.

  • Kommentarer(5)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Angela Sederblad tor, januari 12, 2012 10:07:42

Tack, tack snälla människor smiley.

Skapad av Bettan ons, januari 11, 2012 12:52:25

Låter inte roligt det där! :( Hoppas det snabbt går över! Låter inte mänskligt som du säger, fy så jobbigt!!!

Tack för dina värmande ord! Blir jätte glad av det!!! TACK! :)

Krya på dig!

Kram Bettan

Skapad av Emma ons, januari 11, 2012 12:47:53

Hej


Supertråkigt med din migrän men vill bara säga att jag hittade din blogg via "Att vara någons fru" nu precis & nu har jag lagt till dig till mina favoriter ;-)


Krya på dig

/Emma

Skapad av Angela Sederblad ons, januari 11, 2012 12:32:02

Anna> det är bättre idag. Nja, det där med migränen varierar. Sist jag hade ett riktigt anfall var när vi i Parma i höstas.

Skapad av anna ons, januari 11, 2012 07:21:11

Oh fy fasiken vad jobbigt! Får du migrän ofta?

Önskar dig en bättre dag denna onsdag!