Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Skam den som ger sig

FamiljSkapad av Angela Sederblad ons, januari 11, 2012 13:20:54

I´m back. Inte i vanligt skick, men jag är tillbaka. Fortfarande illamående och aningen framåtlutad efter migränattacken, men jag står i alla fall på benen.

Allt känns nästan som vanligt igen och hela familjen är tillbaka i vardagslunken. Barnen är i skolan, maken är bortrest och jag är hemma. Många transporthästar har varit här på hästhotellet och flera är på väg, så jag mockar skit så mycket som jag bara orkar. Att jobba fastän man är sjuk är enda (?) nackdelen med att vara egen företagare. Men skam den som ger sig… Jag är tillbaka.

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av creando ons, januari 11, 2012 22:37:19

Hua! Har aldrig haft migrän, men har en nära vän som får det till och från. Och det verkar sannerligen INTE roligt! Mocka skit med migrän låter om möjligt ännu värre. Känner med dig!

Kramar Kicki