Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Äntligen fredag

FamiljSkapad av Angela Sederblad fre, januari 13, 2012 14:34:56

Äntligen fredag. Inatt kommer maken hem. Längtar. Tills dess roar jag och ungarna oss med att käka korv stroganoff och annat som vi egentligen inte behöver. Rasmus sitter vid köksbordet och gör läxor. Jag förbereder noggrant morgondagens inköpsrunda i Malmö. Jodå, imorgon ska hela familjen in till stan och shoppa. Det ska bland annat inhandlas nya gympaskor till Felicia och lite prylar till makens kontor. När det inte finns mer att planera så ska jag ta en tupplur på soffan. Det tycker jag är en utmärkt sysselsättning på en fredagseftermiddag. Sen ska jag ta in Del Piero och se till så att hans baksko kommer av innan han tar av den själv. Lite senare ikväll kollapsar vi framför CSI på tv:n med ett par stora skålar popcorn. Elda i brasan ska vi också göra. Tända en himla massa stearinljus. Och dricka cola i mängder. Sådant gör vi i vår familj när det är fredag. Och så ska antagligen ungarna bråka... sådant gör de när det är fredag... och alla andra dagar i veckan...

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av creando lör, januari 14, 2012 17:11:19

Mmm. Låter som en härlig fredag i min smak. Förutom möjligen det där med bakskon...Men det är bara för att det är så rackarns kallt att jag helst stannar inne :)
Kramar Kicki

Skapad av Att vara någons fru fre, januari 13, 2012 21:28:57

Korv Stroganoff var typ hundra år sen. Oj vilken craving jag fick nu.