Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Om att bli slagen med hästlängder

HästarSkapad av Angela Sederblad tis, januari 17, 2012 20:50:54

Jag började dagen med en rejäl promenad. I trätofflor. Fram och tillbaka i sicksack i hagen. Ja, så går det till när jag letar efter Del Pieros skor. Denna gång var det en framsko. Förra veckan letade jag ju efter en baksko. Och veckan dess förinnan var det den andra framskon som åkte av. Ombyte förnöjer som sagt. Suck.

Under tiden jag gick framåtlutad där i hagen i min alldeles egna lilla värld så försökte fru Sederblads lilla gullunge gå till attack ungefär tio gånger. Ja, leker man inte med honom så blir han förbannad. Riktigt hederligt skitförbannad. Jädrans vilket dåligt humör den grabben har emellanåt! Han slår mig med hästlängder, alla dagar i veckan.

  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Angela Sederblad ons, januari 18, 2012 11:37:48

Irene> japp, så är det. Denna gången...

Kicki> det är precis just därför som jag inte vill busa med honom smiley.

Skapad av Björn ons, januari 18, 2012 10:10:47

Tycker det känns som målfoto...

Skapad av Irene tis, januari 17, 2012 22:08:07

Om jag nu räknar riktigt rätt så är det alltså en baksko som ännu inte rykt? Men det är kanske bara en tidsfråga?

Skapad av creando tis, januari 17, 2012 22:05:53

Men du...är det inte lite farligt om han är på bushumör??? Undrar en orolig själv som mest rör sig bland små, små ponnys nuförtiden :)
Kramar Kicki