Blogg

Blogg

En blogg om och av tvillingmorsan på den skånska landsbygden

Du har kommit till fru Sederblads alldeles egna mindre intelligenta funderingar i cyberrymden. Här kan du följa mitt liv på landet bland odrägliga hästskrällen, ungar, raggsockor i trätofflor och annat skräp. Enkelt sammanfattat som lantlig glamour.

Lämna gärna ett avtryck för eftervärlden genom snälla kommentarer i inläggen för då blir jag världens lyckligaste lilla människa. På riktigt alltså.

För att komma till vår officiella, ganska fula hemsida för Sunnanå Häst klickar du bara på länken. Enkelt va? Jag ska göra om sidan någon dag, var inte oroliga...

Oboy, vilket vackert väder!

FamiljSkapad av Angela Sederblad fre, januari 20, 2012 13:54:04

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Oboy, vilket vackert väder! Kan man bli annat än lycklig?!

Inomhus eldar vi i brasan och käkar ciabatta med tjocka lager av nutella. I´m in heaven... och very, very busy. Gäster till helgen, ungar som ska köras hit och dit och en massa annat. Och ett hemligt projekt på gång... Vi hörs!

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Angela Sederblad sön, januari 22, 2012 00:23:33

Kicki> idag var det uruselt väder. Igår däremot var det finfint.

Fru Froby> kanske, kanske avslöjar jag det nya projektet lite senare idag, det vill säga söndag ;-). Vi får se om jag hinner bli klar...

Skapad av Fru Froby lör, januari 21, 2012 14:07:25

Hemligt projekt säger du, nu blir jag ju otroligt nyfiken måste jag säga... Njut av vädret förresten, det verkar inte sprida sig till resten av Sverige. Kram!

Skapad av creando fre, januari 20, 2012 18:44:04

Undrar om det var ett väldigt lokalt väder det där. Jag har inte sett något av det iallafall. Kan visserligen bero på att jag sover halva dagarna nu, nattjobbsrytm... :)
Kramar Kicki